Posted on Hozzászólás most!

Custom by Charisma

harcsacsali Petz Zsolt Charisma csalik
Petz Zsolt Charisma lures harcsacsali
Petz Zsolt Charisma lures harcsacsali

Harcsamániás vagy?

  • Igen

Képes vagy éjszaka végigcsorogni az ígéretes helyeken és kockáztatva a csalikat a bokrok-fák alá dobigálni?

  • Igen

Utálod, amikor a csillagfényes éjszakában a balin leveri a végre pontosan dobott, felszínen húzott harcsának szánt csalidat?

  • Igen

Hány ilyen kérdést tegyek fel még, amire “igen” lesz a válasz?

  • Igen

Nemrég érkezett a postás, csinos kolléganő szólt, hogy mehetek (átvenni…). Szép fa díszdoboz érkezett. Benne egy akkora csali, mint egy süldő patkány SFC színben. Részletes leírás a használatáról és a fogható halakról. A csali minősége tökéletes, a horgok Godzillára tervezettek, az epoxi a felületén csillogó karc-álló…mindenhol látszik a gondos munka. Gyorsan hívom Zsoltot, hogy mi ez, hisz ismer, én a 7 centis gumihalakkal gyötröm az ivadékot. Azt mondja nyugi dobáljam ezt leveri a három kilós harcsa is és ez a csali szelektálni fog. Még gyorsba dob a telójáról egy tegnap fogott komoly méretű harcsás fotót aztán búcsúzik, mert megy pecázni. Azt hiszem ez kellett nekem, ez volt az utolsó csepp a pohárban ahhoz, hogy végre vegyek egy erősebb botot…Mindig hisz az ember valamiben, leginkább azokban a dolgokban amikkel sikert aratott a múltban. Én most Petz Zsoltban hiszek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .