Posted on Hozzászólás most!

Horgászturizmus – Vendéghorgászat

 

Sziasztok,

A horgászember kíváncsi és nagyon tanulékony, szeret összecimborálni lelki társaival messzi horgászvizekről.

Állandóan látok olyan posztokat, ahol pergetőtársak kérdezik, hogy hol tudnának pergetni. Kb. egy évvel ezelőtt volt egy olyan poszt, ahol mindenki lelkesen beszélt arról az ötletről, hogy milyen jó lenne megtalálni egymást a térképen és eljárni egymáshoz horgászni, valamint a nyaralások helyszín-választásakor már előre tudjuk intézni a jogosan járó pergetésünket is:)!

Rengeteg hobbitársunk van a világon szétszóródva, és az elcsatolt magyarlakta területeken, aki örülne, ha közelében lenne olyan magyar horgász, akivel tudna egy-két magyar szót váltani dobálás közben…

Ismerőseim között van jó pár tehetséges horgász aki kacérkodott már a vendéghorgásztatás gondolatával. Sokat van kint vizen, ismeri a helyi viszonyokat/lehetőségeket és szívesen keresne pénzt is a horgászvezetéssel/tudásával/tanítói munkájával.

Ezeknek az embereknek készült: https://www.horgaszturizmus.hu

Ezzel a plussz jellel tudjátok felrakni magatokat a térképre. Facebookkal is megy a login!

 

Új vendéghorgászat listázása
Új hely listázása

Nemcsak egyéneket várunk, hanem olyan kereskedelmi, vendéglátóipari, szálláshely adó vállalkozásokat is, akik fontos szerepet játszhatnak egy horgászattal fűszerezett kirándulásban.

Foglaljatok szolgáltatást/hotelt/vendéghorgászatot!

Remélem tudtunk segíteni, ha bármilyen kérdés van, a Pergető Horgászok fórumon megtalálsz, vagy a harmincas 237-2199 -es mobilszámon!

(az oldal 70%-os készültségben van, már “fel lehet tenni magad a térképre” de még sok elem nincs lefordítva és hiányos)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .